Publiek Water doet mee aan ontwerpwedstrijd vet!

Ontwerpwedstrijd VET! is onderdeel van het Smaakmakersfestival in De Wijk. Er doen zo’n 20 ontwerpers mee aan de wedstrijd. De ontwerpers -waaronder wij- houden zich bezig met het ontwerpen van nieuwe producten of concepten die duurzame oplossingen moeten geven voor problemen rondom voeding en de agrarische sector. Naast dat Publiek Water een concept is wat hier perfect op aansluit, leek het ons een mooie kans om op deze manier meer bekendheid te krijgen. Én, niet geheel onbelangrijk, kans te maken op de beloning; een geldbedrag waarmee we Publiek Water kunnen doorontwikkelen en eventuele campagnes kunnen financieren. 

EEN VET GOED PROJECT

Op het festival zullen de ontwerpers hun concept, prototype of ontwerp presenteren. Ons concept draait natuurlijk om het verminderen van wegwerp plastic in ons ecosysteem, door de drempel om je fles te vullen te verlagen. Naast dat wij hiervoor een logo, website, sticker en flyer hebben ontworpen hebben we nog iets anders bedacht. Key in ons concept is namelijk de kraan die beschikbaar word gesteld door de ondernemer. Zonder die kraan geen Publiek Water. Bij het presenteren van ons concept kan dus geen kraan ontbreken, dat begrijp je.

VUL JE FLES OP HET SMAAKMAKERSFESTIVAL

Daarom hebben we een aantal weken geleden een Beach Clean Up georganiseerd. Met als doel: zoveel mogelijk plastic flessen verzamelen. Inmiddels hebben we al flink wat flessen weten te bemachtigen. Van deze plastic flessen bouwen we een kraan zo groot als jijzelf, waar jij -je raadt het al- je fles kunt vullen. Ons concept verbeeld in 1 ontwerp, en nog functioneel ook.

Kom dus vooral je fles vullen op 21 en 22 september tijdens het Smaakmakersfestival in de Wijk. Hier kun je onze kraan bewonderen, je fles vullen, je aanmelden voor Publiek Water en op ons stemmen; naast de vakjury prijs is er namelijk een publieksprijs waar onze naam op staat! 

afbeelding

DRAAG BIJ

Heb jij ook vertrouwen in ons plan? Wil je iets doen? Dat kan op verschillende manieren, je kunt financieel bijdragen aan de toekomstige campagne of als vrijwilliger een rol spelen in jouw stad! Dus wacht niet en neem contact met ons op.

Benieuwd wat er met jouw donatie gebeurt? Kijk dan hier!

Draag bij € Stuur een mail

HOU ME OP DE HOOGTE

Benieuwd wat we gaan bereiken en wat de volgende stap is? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Publiek Water.

Wij zijn ook actief op Instagram, je ziet daar als eerste de nieuwe vulpunten en foto’s van ondernemers die meedoen, volg jij ons ook?

Inschrijven mailchimp
© Publiek Water 2022
Powered by: Publiek