Over ons

Publiek Water is een initiatief van reclamebureau Publiek. Bekijk hier de mensen die daar achter zitten. Publiek Water is ontstaan vanuit de wens, die wij al langere tijd hadden, iets zichtbaars te doen voor het allergrootste publiek; de hele wereld. Toen wij begin 2018 van naam veranderden speelde dit vraagstuk al. Het is zelfs een deel van de filosofie achter de naam van ons reclamebureau:

Publiek (het; o; meervoud: publieken) {de mensen, de bezoekers, het volk, de massa, niet-geheim, toegankelijk, openbaar, wereldkundig: iets publiek maken}. 

We wilden iets publiek maken, iets waar iedereen van kan genieten, iets wat geen geld kost, iets wat goed is en goed voelt!

IN FRANKRIJK VIEL HET KWARTJE VOOR PUBLIEK WATER

Op meerdere plekken in Frankrijk kwamen we ze tegen, mensen die gewoon vragen: “Wilt u mijn waterflesje even volgooien?” Zelfs in een kiosk waar een wegwerpflesje waarschijnlijk het meest verkochte product is. Overal was het antwoord gelijk: “tuurlijk, geef maar even”. Toen dachten wij, waarom is dat bij ons niet vanzelfsprekend? Het Franse publique heeft ons aan het denken gezet. De case was eigenlijk direct heel helder: Als het in Nederland voor de meeste mensen niet vanzelfsprekend is om te vragen, dan moeten we die drempel wegnemen.

Help jij mee om de drempel te verlagen? Meld je dan gratis aan!

STICHTING PUBLIEK WATER!

Het aantal tappunten is in korte tijd snel toegenomen en we hebben besloten de volgende stap te zetten, alle papier liggen zo goed als klaar om Stichting Publiek Water op te richten. Wij kijken enorm uit naar deze stap, mocht je ons hierbij willen helpen, stuur ons dan zeker een e-mail (info@publiekwater.nl)

afbeelding

DRAAG BIJ

Heb jij ook vertrouwen in ons plan? Wil je iets doen? Dat kan op verschillende manieren, je kunt financieel bijdragen aan de toekomstige campagne of als vrijwilliger een rol spelen in jouw stad! Dus wacht niet en neem contact met ons op.

Benieuwd wat er met jouw donatie gebeurt? Kijk dan hier!

Draag bij € Stuur een mail

HOU ME OP DE HOOGTE

Benieuwd wat we gaan bereiken en wat de volgende stap is? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Publiek Water.

Wij zijn ook actief op Instagram, je ziet daar als eerste de nieuwe vulpunten en foto’s van ondernemers die meedoen, volg jij ons ook?

Inschrijven mailchimp
© Publiek Water 2020
Powered by: Publiek