JE FLES VULLEN MET PUBLIEK WATER, HOE WERKT DAT?

Ons idee is zo simpel, gek eigenlijk dat dit er nog niet was in Nederland. Winkels, gemeentelijk vastgoed, kantoren enz. zijn vaak op gezette tijden geopend. Al deze gebouwen hebben één ding gemeen: een kraan met heerlijk Nederlands drinkwater. Daar moeten we toch iets mee kunnen dachten wij.

Al die kranen moeten eigenlijk allemaal tot jouw beschikking staan. Als dat de normaalste zaak van de wereld zou zijn, zouden de “bron” water fabrikanten dan nog flessen water verkopen? Wij hopen dat die wegwerpflesjes op den duur overbodig zullen zijn. Help jij mee?

Meedoen is heel eenvoudig, maak gebruik van die kranen en tap je fles overal vol!

HOE WERKT HET VULLEN BIJ EEN PUBLIEK WATER TAPPUNT?

STAP 1: MAAK ER EEN GEWOONTE VAN OM JE FLES MEE TE NEMEN

Neem je duurzame fles mee de deur uit, gewoon altijd of alleen als je wat langer weg bent. Maak er een gewoonte van!

STAP 2: VULLEN BIJ EEN VAN ONZE TAPPERS

Is je fles leeg? Wandel binnen bij één van onze tappers, en vraag of je je fles mag vullen. Je herkent een tapper aan de sticker op de gevel. Wil je weten of er een tapper bij jou in de buurt is, kijk dan op onze kaart.

Het kan zijn dat een tapper de fles voor je vult, omdat hun kraan misschien wel niet direct voor jou beschikbaar is. Het komt ook voor dat ze je naar de kraan van het toilet of de keuken verwijzen. Hoe het water in je fles komt maakt natuurlijk ook niet zoveel uit, zolang jij weer lekker kunt drinken.

STAP 3: HYDRATEREN MAAR!

Tijd om te drinken en…. zeg ff dankjewel! Tappen is gratis maar zonder ons netwerk van tappers zou het niet mogelijk zijn. Dus een klein bedankje is op zijn plaats 😉 

EEN BIJDRAGE LEVEREN AAN PUBLIEK WATER?

Vind jij het ook belangrijk dat wij doorgaan met het uitbreiden van het Publiek Water netwerk en wil je iets bijdragen? Dat kan! We zoeken vrijwilligers en je kunt financieel bijdragen mocht je dat willen. Zo werken we samen aan een wereld met minder wegwerpflessen.

Vrijwilliger worden? Stuur ons een mailtje of lees hier wat je allemaal kunt gaan doen.

Financiele bijdrage doen en meewerken aan de groei van waterpunten? Via de Tikkie link in het blauwe blok “Draag bij” (onderaan deze pagina) kun je bijdragen. Het bedrag is geheel aan jou, alle kleine beetjes helpen! Liever zelf een bedrag overboeken? Dat kan t.n.v. Publiek Water op: NL87RABO0131898507

Ben je benieuwd wat er met jouw geld gebeurd? Lees er alles over in onze blog.

afbeelding

DRAAG BIJ

Heb jij ook vertrouwen in ons plan? Wil je iets doen? Dat kan op verschillende manieren, je kunt financieel bijdragen aan de toekomstige campagne of als vrijwilliger een rol spelen in jouw stad! Dus wacht niet en neem contact met ons op.

Benieuwd wat er met jouw donatie gebeurt? Kijk dan hier!

Draag bij € Stuur een mail

HOU ME OP DE HOOGTE

Benieuwd wat we gaan bereiken en wat de volgende stap is? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Publiek Water.

Wij zijn ook actief op Instagram, je ziet daar als eerste de nieuwe vulpunten en foto’s van ondernemers die meedoen, volg jij ons ook?

Inschrijven mailchimp
© Publiek Water 2024
Powered by: Publiek