HOE DUURZAAM IS EEN STICKER?

Dat is wat we dachten toen het idee Publiek Water invulling aan het geven waren. Toen we erachter kwamen dat deze niet echt heel duurzaam te produceren is dachten we; moet het dan wel een sticker zijn?

Onze stickers zijn van Lintec een PVC vrij en recyclebaar materiaal in tegenstelling tot de meeste standaard vinyl stickers. De film waarop de sticker plakt is helaas niet PVC vrij, dat vertellen ze er niet bij wanneer je het over stickers hebt en de duurzaamste oplossing probeert te vinden. Helemaal duurzaam zal een raamsticker nooit worden, maar we blijven zoeken naar de meest duurzame oplossing. Heb je tips? Neem contact met ons op!

WAAROM DAN TOCH EEN STICKER?

Zichtbaarheid is de kern van ons concept. Ons idee draait om gedragsverandering, we willen graag dat mensen het normaal gaan vinden om overal hun fles te vullen of in elk geval te vragen of dat mag. Sommige mensen doen dat gewoon, anderen hebben een steuntje in de rug nodig. Door met onze sticker zichtbaar te maken dat vullen geen probleem is, hopen we die drempel weg te nemen. Daarnaast hopen we dat onze stickers zo snel mogelijk overbodig worden, dat iedereen een duurzame fles gebruikt en deze overal onderweg vult!

BEN JE ONDERNEMER EN HEB JE JE AANGEMELD OF GA JE DAT DOEN?

Doe ons een plezier, gooi de film die op onze sticker zit in de juiste plastic afvalbak. Zo kan de afvalverwerker in jouw gemeente het plastic op de juiste manier verwerken. Wij werken er in de tussentijd aan om een duurzamere oplossingen te zoeken voor onze sticker.

Aanmelden kun je hier doen!

afbeelding

DRAAG BIJ

Heb jij ook vertrouwen in ons plan? Wil je iets doen? Dat kan op verschillende manieren, je kunt financieel bijdragen aan de toekomstige campagne of als vrijwilliger een rol spelen in jouw stad! Dus wacht niet en neem contact met ons op.

Benieuwd wat er met jouw donatie gebeurt? Kijk dan hier!

Draag bij € Stuur een mail

HOU ME OP DE HOOGTE

Benieuwd wat we gaan bereiken en wat de volgende stap is? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Publiek Water.

Wij zijn ook actief op Instagram, je ziet daar als eerste de nieuwe vulpunten en foto’s van ondernemers die meedoen, volg jij ons ook?

Inschrijven mailchimp
© Publiek Water 2022
Powered by: Publiek