AANMELDEN BIJ PUBLIEK WATER: ZO WORD JE EEN TAPPER!

Watertappunt worden bij Publiek Water betekent je kraan delen met voorbijgangers die een flesje willen vullen voor onderweg. De titel tapper krijg je van ons na je aanmelding. Het allerbelangrijkste is een groot aantal tappers. Alleen dan kunnen we zichtbaar maken dat vullen overal kan en mag, zo kunnen we nog meer mensen doen laten beseffen dat een duurzame fles echt nut heeft.

Aanmelden is eenvoudig en natuurlijk zonder addertjes (we krijgen nogal vaak de vraag waar het addertje zit en hoe wij hier aan verdienen). 

AANMELDEN ALS TAPPUNT BIJ PUBLIEK WATER:

  • Stap 1: meld je taplocatie(s) aan via ons aanmeldformulier (heb je meer dan vier vestigingen, stuur ons dan een mailtje dat scheelt jou adressen typen ;-))
  • Stap 2: wij vermelden je z.s.m. op de tappunten kaart, die zie je op onze homepage.
  • Stap 3: je ontvangt onze Publiek Water sticker voor op je raam, zo kan iedereen zien dat je een tapper bent.

Klaar alweer, zo simpel kan het zijn.

MELD JE HIER AAN

WAAROM AANMELDEN ALS PUBLIEK WATER TAPPER, WHATS IN IT FOR ME?

Allereerst natuurlijk: een betere wereld. In dit geval is het echt zo: alle kleine beetjes helpen. Daarnaast ben je natuurlijk zelf ook vrij om overal te gaan tappen; het scheelt ontzettend veel geld wanneer je geen flesjes koopt onderweg maar vult bij een van onze tappers.

Als ondernemer biedt tappen misschien nog wel een leuke kans, je weet nooit wie er binnen gaat lopen om zijn of haar waterfles te vullen. Wellicht is het een nieuwe vaste klant die anders niet binnen was gekomen. Dan houdt je ineens leuke dingen over aan een eenvoudige service. De kosten die gepaard gaan met het vullen van een fles van 0,5L bedragen gemiddeld €0,0007 dus daar hoef je het als ondernemer niet om te laten.

afbeelding

DRAAG BIJ

Heb jij ook vertrouwen in ons plan? Wil je iets doen? Dat kan op verschillende manieren, je kunt financieel bijdragen aan de toekomstige campagne of als vrijwilliger een rol spelen in jouw stad! Dus wacht niet en neem contact met ons op.

Benieuwd wat er met jouw donatie gebeurt? Kijk dan hier!

Draag bij € Stuur een mail

HOU ME OP DE HOOGTE

Benieuwd wat we gaan bereiken en wat de volgende stap is? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Publiek Water.

Wij zijn ook actief op Instagram, je ziet daar als eerste de nieuwe vulpunten en foto’s van ondernemers die meedoen, volg jij ons ook?

Inschrijven mailchimp
© Publiek Water 2024
Powered by: Publiek