Ja, ik doe mee!

Kijk dat vinden we fijn, samen werken we aan een toekomst zonder plastic afval. Elke fles telt!

 

Tof dat je ons steunt. Je kunt jouw locatie(s) aanmelden als tappunt van Publiek Water via onderstaand formulier. Wij zorgen ervoor dat jouw locatie(s) dan ook worden vermeld op de kaart.

 

Aanmelden is in principe gratis, dat blijft het ook. Mocht je ons willen steunen in de strijd tegen plastic afval, dan kun je bij je aanmelding kiezen voor een eenmalige financiële bijdrage. In dat geval ontvang je een factuur van ons. 

aanmelden bij publiek water

We sturen een stickerpakket naar de aangegeven locaties. Tevens worden de locaties zichtbaar op de kaart, zodat het helder is waar je je flesje kunt vullen.
Locatie 1
Locatie 2
Locatie 3
Locatie 4

Bij meer dan 4 locaties nemen we zo snel mogelijk contact met jullie op!

Publiek Water is een vrijwillig initiatief en wij betalen jouw stickerset met alle liefde. Echter streven wij er naar om Publiek Water groter te maken zodat we echt een verschil te kunnen maken. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Draag bij

Heb jij ook vertrouwen in ons plan? Wil je iets doen? Dat kan op verschillende manieren, je kunt financieel bijdragen aan de toekomstige campagne of als vrijwilliger een rol spelen in jouw stad! Dus wacht niet en neem contact met ons op.

 

 

Draag bij  € Stuur een mail 

Hou me op de hoogte

Benieuwd wat we gaan bereiken en wat de volgende stap is? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Publiek Water.

 

Wij zijn ook actief op Instagram, je ziet daar als eerste de nieuwe vulpunten en foto's van ondernemers die meedoen, volg jij ons ook?